Vrei să ne iei un interviu? Super, și noi vrem să faci asta! Ba mai mult, ca să îți ușurăm munca, știm deja ce o să ne întrebi, așa că poți da direct copy – paste de mai jos. Dacă mai ai și alte întrebări și totuși vrei să ne vedem (cum ziceam, și noi vrem), scrie-ne la contact@trupaspam.com

 

De ce vă cheamă SPAM?
Nu știm nici noi foarte exact de ce. Dar cu siguranță, acum doi ani, într-o seară la Calafat, poetul Andrei Maftei ne-a spus că SPAM rimează cu Vaman. Nu rimează, știm. Dar când ești poet, orice cuvânt rimează cu ce vrei tu. Deci așa ne-a rămas numele. Când cânți ce cântăm noi, deci nu ești difuzat în heavy rotation de radiourile comerciale, nu ai altă soluție decât să te muți pe internet și să intri pe geamul oamenilor, pe ușă, să fii exasperant de prezent, pentru ca muzica ta să ajungă la ei. Asta e cea mai deșteaptă explicație pe care am găsit-o.

 

Ce planuri de viitor aveți?
Excelentă întrebare, mulțumim, Andreea (introduceți aici numele vostru)! Lucrăm în prezent la un nou album, se va chema Facem Dragoste și îl vom lansa în septembrie-octombrie 2017. Va fi diferit de primul, mult mai dinamic, mai plin și mai energic. O să vă placă.

 

Dacă s-a făcut deja toamnă și ori nu am lansat, ori a rămas textul acesta aici, dați-ne un semn. Probabil uitat să actualizăm pagina. Tipic.

 

Ce gen de muzică e ce faceți voi?
Știm unde bați. Ai vrut să ne întrebi dacă e folk dar ai vrut să fii amabil(ă). Răspunsul nostru e: nu contează. Am început de la folk, acum ce cântăm noi sună mai degrabă pop-rock, dar muzica e aceeași. Ne-am păstrat sound-ul acustic, stilul textelor, suntem tot noi, avem o grămadă de influențe, ne place să credem că suntem o trupă cu un stil eterogen. Cântăm muzica pe care ne face plăcere să o cântăm. Și o facem cu drag și pasiune.
Pe unde vă mai pot vedea oamenii?
Pe pagina noastră de Facebook anunțăm mereu concertele noi. Adică aici. Ne puteți ajuta cu un share oricând, din asta ne hrănim. Tot acolo postăm în general noutăți despre ce mai punem la cale: apariții media, concerte, cântece noi, selfie-uri.